Schilderijen Ali en Tineke. Foto: PR
Schilderijen Ali en Tineke. Foto: PR

Kunstmarkt in Remigiuskerk Steenderen

Algemeen

STEENDEREN - Op 4, 5 en 6 november organiseert de Plaatselijke Commissie (PC) van de Remigiuskerk een kunstmarkt, waarvoor kunstenaars uit de oude gemeente Steenderen worden uitgenodigd om deel te nemen.

'Hoe creatief is Steenderen'
Onder dit motto worden bezoekers verrast met veelzijdige kunstuitingen: schilderkunst, keramiek, sieraden, houtbewerking, fotografie, textiele werkvormen, leerbewerking, glaskunst en wat al niet meer.

De opening zal plaatsvinden vrijdagmiddag 4 november om 14.00 uur: De Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) en eigenaar van de kerk, verzorgt dan een lezing voor haar businesspartners. De kerk sluit om 17.00 uur en gaat zaterdag weer open om 11.00 uur. Op zondag begint de kunstmarkt om 12.00 uur, na de kerkdienst. Natuurlijk zorgt de PC voor lekkernijen, koffie, thee en zelfs tegen de avond wordt een geurige warme Glühwein geschonken. De vuurkorven gaan aan vóór de deur. En ook zal voor een muzikale omlijsting gezorgd worden.

Kunstenaars kunnen zich nog opgeven per e-mail bij troorda@xs4all.nl. Info bij Tineke Roorda: (06) 13219830 of bij Ali Klompenhouwer: (0575) 451314. Kunstenaars van 'Steenderen' laten zich horen en zien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant