Jubileum 30e Bekvelds feest

Algemeen

Bekveld - Het bestuur van Buurtvereniging Bekveld is bijzonder blij dat al weer het 30e Bekvelds Feest plaatsvindt, dit jaar in het weekend van 2, 3 en 4 september. Het programma is vanwege het jubileum een beetje gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren.

Op vrijdag is de gebruikelijke toneelvoorstelling: om 14.00 uur (voor de ouderen) en om 19.15 uur zal de klucht "Bruintjes bier bruist beter" opgevoerd worden. Op zaterdag is het programma rondom spelletjes, zeskamp en het vogelschieten, 's avonds wordt er feest gevierd met medewerking van de band "AAHNEEHE" en is de toegang vrij voor zowel leden als introducés.

Op zondagmiddag 4 september is iedereen welkom! Dan hoop de organisatie samen met u een geweldig jubileumfeest te vieren en is er een fantastisch muziekprogramma georganiseerd. Vanaf 12.00 uur is de tent open. Het wordt het een gezellig binnenkomen met de klanken van Dweilorkest Concordia. Hierna zal de band 'Brood op de plank' de stemming nog verder verhogen en aansluitend zal de band "OLD NI-JS" voor een heel gezellige middag zorgen.

Deze zondagmiddag is voor iedereen toegankelijk. Voor niet leden: kinderen 0 tot 12 jaar gratis entree; tot 18 jaar slechts 5 euro en vanaf 18 jaar is de entree 10 euro.
Voor leden en donateurs is de entree gratis op vertoon van lidmaatschapskaart.

Er is voor de kinderen een attractief programma bedacht: er is demogelijkheid tot maken van zandtekeningen, een springkussen, Marieke van "Muziekmaatje" komt muziek maken, er zijn spelletjes te doen en nog veel meer. Dit alles dient wel onder toezicht van ouders te gebeuren.

Iedereen is welkom op 4 september om met de Buurtvereniging Bekveld het 30e Bekvelds Feest te vieren. Feestlocatie: Hogekampweg 16.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant