Young Ones Bronckhorst

Algemeen

Baak/Toldijk - Jeugd- en jongerenwerk Baak en de Young Ones uit Toldijk hebben de krachten gebundeld en gaan vanaf dit seizoen verder onder de naam Young Ones Bronckhorst. Ze richten zich op de jeugd van de voormalige gemeente Steenderen.

Het aantal deelnemers bij verschillende activiteiten in Baak liep wat terug. Daarom zijn de vrijwilligers van Jeugd- en jongerenwerk Baak op zoek gegaan naar een oplossing om de jeugd die wel graag wil meedoen aan verschillende festiviteiten toch te kunnen blijven bedienen. Het antwoord vonden ze in een samenwerking met de Young Ones uit Toldijk. Vanaf dit seizoen gaan ze samen verder als de Young Ones Bronckhorst.

Afwisselend programma
Voor het aankomende seizoen hebben de vrijwilligers een afwisselend programma in petto voor de jeugd vanaf de brugklas tot en met ongeveer 17 jaar. Voor elke activiteit wordt een bijdrage gevraagd. Op 22 oktober wordt gestart met een spannende smokkeltocht, volgend jaar juni sluiten ze het seizoen af met een kamp en daar tussendoor is er minstens één keer per maand iets leuks te beleven! Via hun facebookpagina 'youngonesbronckhorst' houden ze de jongeren hiervan op de hoogte. Alle georganiseerde happenings starten bij Flophouse aan de Hoogstraat 15 in Toldijk. Meld je aan en ga in de herfstmaand mee op pad! Opgeven kan per mail.

Traditionele paasvuur
Het paasvuur aan de Bonte Koeweg in Baak, dat door Jeugd – en jongerenwerk jaarlijks werd georganiseerd blijft bestaan. Het bestuur van de Kermis- en Oranje Stichting Baak (KOS) heeft toegezegd mede zorg te dragen voor het in standhouden van deze mooie traditie. Hierbij doen ze nog wel steeds een beroep op de hulp van enthousiaste jongeren uit Baak en verre omgeving.


Facebookpagina 'youngonesbronckhorst'

youngones@flophouse.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant