Eetcafé Jansen en Jansen in Café Top 100

Algemeen

Hengelo - Eetcafé Jansen en Jansen uit Hengelo is bezig hoge ogen te gooien in de Café Top 100. De beste 135 eetcafés/cafés van Nederland zijn door een vakjury twee keer onaangekondigd bezocht. Daaruit is een selectie gemaakt voor de top 100 van Nederland, die in het vakblad van Misset Horeca worden vermeld.

Daarnaast dingen deze cafés mee voor de Publieksprijs en zijn er ook provinciewinnaars. Iedereen kan via Facebook stemmen op zijn of haar favoriet. De deelnemers mobiliseren dan ook massaal hun achterban. Inmiddels zijn er meer dan 5000 stemmen uitgebracht.

Op de laatste tussenstand staat het eetcafé van uitbaters Marco en Richard Jansen op een fantastische vierde plaats achter cafés uit Gilze, Heeswijk-Dinther en Goirle. Het is nog steeds mogelijk Eetcafé Jansen en Jansen naar de top drie te stemmen. Mensen kunnen nog tot 30 september hun stem uitbrengen, op 7 november wordt de uitslag bekendgemaakt. Wat zou het een mooie reclame voor Hengelo en de gemeente Bronckhorst zijn als Eetcafé Jansen en Jansen nog verder op de ranglijst stijgt!


www.facebook.com/cafetop100

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant