Open klootschietkampioenschap van Hengelo

Algemeen

Hengelo - Op zondag 4 september wordt door buurtvereniging de Noabers uit Hengelo het jaarlijks Open Klootschietkampioenschap van Hengelo gehouden. De start is bij de familie Hissink aan de Memelinkdijk 6a te Hengelo.

Dames, Heren, Gemengde team en Jeugdteams kunnen zich inschrijven tussen 13.00 en 14.00 uur. Bij de gemengde teams mogen maximaal twee heren zitten. In elk team moeten minimaal twee mensen zitten die uit de gemeente Bronckhorst afkomstig zijn. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team. De teams bestaan minimaal uit drie personen en maximaal vijf personen. Men mag geen lid van een klootschietvereniging zijn en er mag uitsluitend met het materiaal van de Noabers worden gegooid.

Wanneer je alleen bent of niet genoeg mensen bij elkaar hebt voor een team kun je gerust komen, want dan maken we met anderen wel een team. Verzamel buurt, familie en vrienden en kom op 4 september naar de Memelinkdijk 6a. Eventueel een hark meenemen kan wel handig zijn. Na afloop kan er nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Kom met zoveel mogelijk teams zodat het weer een gezellige middag wordt.

Voor vragen kunt u contact op nemen met Wilco Harmsen tel, 0653893153

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant