Leuke bewegingsactiviteit tijdens een dagbegeleidingsbijeenkomst. Foto: PR
Leuke bewegingsactiviteit tijdens een dagbegeleidingsbijeenkomst. Foto: PR

Open middagen dagbegeleiding Sensire Steenderen

Algemeen

Steenderen - Sensire organiseert in de maand augustus open middagen op de dagbegeleiding in de Bongerd. Ieder die belangstelling heeft om de open middagen te bezoeken, kan gerust binnenlopen. De open middagen worden in augustus gehouden op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in De Bongerd, De Bongerd 5, Steenderen. Ymca Berger van Sensire is aanwezig voor de begeleiding.

Wat is dagbegeleiding?
Bij dagbegeleiding brengen ouderen een of meerdere keren per week gezamenlijk de dag door. Buitenshuis, zoals in De Bongerd in Steenderen. Alle nodige zorg of ondersteuning is aanwezig. Zij doen activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar die ook in allerlei opzichten bijdragen aan de gezondheid. Ze bewegen veel, ze handwerken of knutselen – goed voor de fijne motoriek – en doen allerlei spelletjes, bijvoorbeeld om het geheugen te trainen. Het is bovendien heel gezellig.

Iedereen die belangstelling heeft om de open middagen te bezoeken, kan gerust binnenlopen. Voor een gratis kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Meer informatie
Voor vragen of bijzonderheden kan men contact opnemen met Ymca Berger, telefoon 06-53 86 68 42. Meer informatie over Sensire is te vinden op www.sensire.nl of telefonisch aan te vragen via 0900 – 88 56 (24 uur per dag).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant